Hollywood3. maj 2017

Mariah og eksen fejrede børnenes fødselsdag i Disneyland

Selvom de gik fra hinanden i 2014, så formår Mariah Carey og Nick Cannon at få det til at fungere, når det kommer til børnene Monroe og Moroccan
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/7.08524698.jpg
 Foto: All Over

Mariah Carey og Nick Cannon gik fra hinanden tilbage i 2014, men siden har de været fælles om deres tvillinger Monroe og Moroccan.

Og forleden var den lille familie så en tur i Disneyland. Tvillingerne blev nemlig seks år.

I Disneyland var der både tid til at køre i forlystelser, møde nogle af de mange berømte figurer og spise masser af kage.

- Jeg kan ikke tro, at der er gået seks år siden I kom til verden. Jeg elsker jer mere og mere for hver dag. I er mit livs lys, skrev Mariah på Instagram i anledning af tvillingernes fødselsdag.

Med i Disneyland var en stor gruppe af eksparrets venner. Disneyland har da også en helt speciel plads i deres hjerter, det var nemlig her, at Mariah og Nick fornyede deres ægteskabelige løfter tilbage i 2013.

Mariah og Nick Cannon har siden deres brud i 2014 vist sig på den røde løber sammen flere gange. Og selvom de to er blevet set sammen meget på det seneste, så benægtede Nick Cannon forleden i talk-showet "The Wendy Williams Show", at han og Mariah var på vej tilbage hos hinanden.

Du kan se alle billederne fra turen til Disneyland i galleriet herunder

Mariah Carey og Nick Cannon i Disneyland med tvillingerne - maj 2017

Sponsoreret indhold