Mariah og eksen fejrede børnenes fødselsdag i Disneyland

Det er efterhånden tre år siden, at Nick Cannon og Mariah Carey gik fra hinanden, men rollen som forældre varetager de stadig sammen.

Det er efterhånden tre år siden, at Nick Cannon og Mariah Carey gik fra hinanden, men rollen som forældre varetager de stadig sammen.

Foto: All Over

Mariah Carey og Nick Cannon gik fra hinanden tilbage i 2014, men siden har de været fælles om deres tvillinger Monroe og Moroccan.

Og forleden var den lille familie så en tur i Disneyland. Tvillingerne blev nemlig seks år. 

I Disneyland var der både tid til at køre i forlystelser, møde nogle af de mange berømte figurer og spise masser af kage. 

- Jeg kan ikke tro, at der er gået seks år siden I kom til verden. Jeg elsker jer mere og mere for hver dag. I er mit livs lys, skrev Mariah på Instagram i anledning af tvillingernes fødselsdag.

Med i Disneyland var en stor gruppe af eksparrets venner. Disneyland har da også en helt speciel plads i deres hjerter, det var nemlig her, at Mariah og Nick fornyede deres ægteskabelige løfter tilbage i 2013. 

Mariah og Nick Cannon har siden deres brud i 2014 vist sig på den røde løber sammen flere gange. Og selvom de to er blevet set sammen meget på det seneste, så benægtede Nick Cannon forleden i talk-showet "The Wendy Williams Show", at han og Mariah var på vej tilbage hos hinanden.

Du kan se alle billederne fra turen til Disneyland i galleriet herunder

Mariah Carey og Nick Cannon i Disneyland med tvillingerne - maj 2017

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close