Hollywood17. november 2015

Maradona fedme-opereret igen: Skal tabe 75 kg

Den tidligere fodboldspiller gambler med sit helbred. Nu har han fået fedmeoperation nummer to
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/14.02321977.jpg
 Foto: All Over

Der er vist ikke mange, der er i tvivl om, at Diego Maradona har haft for mange kilo på kroppen, efter han stoppede sin fodboldkarriere – og en del vil sikkert også sige, at han havde tendens til overvægt, da han var aktiv fodboldspiller.

Den 55-årige argentiner, der allerede en gang har fået en gastric bypass operatiopn (fedmeoperation, red.), har netop gennemgået endnu en af slagsen, efter hans læge advarede ham om, at han vejede 75 kg. for meget!

Det er ti år siden, at Maradona fik sin første gastric bypass-operation, og dengang tabte han sig – men siden er kiloene røget på igen, og fodboldspilleren, der var verdens bedste i 1980’erne, døjer med helbredet pga. kiloene.

[node:aller-related-content]

I 1986 vandt Diego Maradona VM i fodbold med Argentina – og han var med til at vinde sølv ved VM i 1990. Han har dog ikke kun været kendt for sit gode fodboldspil. Han blev udelukket fra fodbold i 15 måneder, da han testede positiv for doping, mens han spillede for italienske Napoli i 1991, og ved VM i fodbold i 1994 blev han smidt ud, da han testede positiv for brugen af ephedrin. Desuden har han i årevis kæmpet med både stof- og alkoholmisbrug.

https://imgix.seoghoer.dk/7.03171073.jpg
 Foto: All Over

Diego Maradona med VM-trofæet i 1986. (Foto: All Over)

Sponsoreret indhold