Hollywood13. august 2017

VIDEO: Mand hoppede op på scenen og holdt fast om sangstjerne

Mand med rygsæk hoppede op på scenen og holdt fast omkring Lana del Rey
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lana.jpg
 Foto: All Over Press
Den amerikanske sangerinde Lana del Rey var ude for en chokerende oplevelse, da hun fredag aften gav koncert i Finland, skriver Aftonbladet. Pludselig sprang en ukendt mand med en rygsæk op på scenen.
Manden gik direkte hen til Lana del Rey og omfavnede hende. Men han gav ikke slip og blev ved med at holde fast om stjernen, som ikke så videre tryg ud ved den omklamrende situation. Først da en sikkerhedsvagt kom til og greb fat i manden gav han slip og blev ført bort. Det var da Lana del Rey rakte mikrofonen ud mod publikum for at de kunne synge med, at manden så sit snit til at hoppe op på scenen og omklamre popsangeren.
Efterfølgende så Lana del Rey noget rystet ud, selv om hun forsøgte at opretholde en professionel facade. En fan blandt publikum har optaget en lille videosnas med hændelsen som er lagt på Instagram.
Det har fået flere fans til at rette deres vrede mod manden med rygsækken. - Det er en skræmmende tid, vi lever i. Folk kan være tossede. Jeg er glad for, at hun er ok og tog det pænt, men herregud!, skriver en. - Det fandens uhyggeligt. Man kan se, at hun er i chok og forsøger at se ud som om, hun tager det roligt, skriver en anden. Lana del Rey har tidligere været ude for, at en stalker, der var helt besat af hende, boede hemmeligt i hendes garage. Forleden blev Britney Spears i al hast fjernet fra scenen af sine sikkerhedsfolk under en koncert i Las Vegas. Det skete da en - sandsynligvis sindsforvirret - mand forsøgte at nå op til hende på scenen, og man frygtede, at manden havde en pistol. Den dramatiske hændelse kan du se herunder.

Sponsoreret indhold