Chok: Mand død i Demi Moores pool

 (Foto: All Over)

(Foto: All Over)

Foto: All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: En blot 21-årig mand blev søndag morgen fundet død i skuespilleren Demi Moores hus i Hollywood Hills.

Det kan sladdersitet TMZ.com afsløre. Manden blev fundet i de tidlige morgentimer søndag, og efter adskillige forsøg lykkedes det ikke at genoplive ham. Demi, 52, er dog slet ikke hjemme i L.A., og det var en af hendes assistenter, der holdt festen. Efter selskabet havde festet hele natten ude i poolen, gik de ind i huset i de tidligere morgentimer. Men den 21-årige blev tilbage, og endte altså med at drukne - ifølge TMZ fordi at han ikke kunne svømme.

Der var alkohol til festen, men en opduktion skal vise, præcist hvad han havde i kroppen. Ifølge kilder på stedet var det ikke et decideret alkohol-orgie, men dog måske nok til, at det kan have gjort, at festdeltagernes dømmekraft har været sat ud af spil.

Og lige præcist det kan vise sig at blive et ret centralt emne. Som bekendt er USA advokaternes yndlingsland, og en erstatningssag mod Demi kan komme på tale, hvis det kan bevises, at det var Demis sprut, de unge indtog. Det lyder måske underligt med danske øre, men efterladte til en 21-årige vil helt sikkert gå i netop disse tanker, så snart sorgen har lagt sag. 

En nabo fortæller på stedet, at det ikke kun er Demis assistenter, der holder vilde fester. Det gør hendes børn også "hver eneste aften" efter naboen udsagn.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close