Hollywood 16. juni 2015

Magic Mike til homo-Pride

West Hollywoods homoer blev noget overraskede, da de så skuespilleren Channing Tatum på en vogn til verdens største Pride-fejring.
All Over

LOS ANGELES/SE&HØR: Hollywoods mange homoer fik sig noget af en overraskelse til Pride søndag, da Channing Tatum dukkede op på en af vognene i optoget.

Tatum, 35, er mest kendt for rollen som "Magic Mike" i de legendariske stipper-film. Alligevel beholdte han tøjet på under paraden.

Pride-fejringen i L.A. er blandt verdens største og er en tre dages fejring, der søndag kulminerer med gadefest og optog - banker og forretninger lukker simpelthen ned, og trafikken går helt i skå i miles omkreds. Hele Sydcalifornien deltager, og paraden trækker flere hundrede tusinde mennesker til West Hollywood. 

Selvom paraden nærmest foregår i de fleste kendtes skuespillerens baghaver, så har det historisk set været svært at få super-stjernerne til at dukke op på de mange udsmykkede vogne. Mange mener, at det er fordi, at der er mange skuespillere, der stadig er i skabet. De er bange for, at de mister fans og jobs, hvis de springer ud - eller hvis de bare bliver kædet sammen med homoseksuelle. 

Det var Channing Tatum pænt ligeglad med søndag, og han fyrede den af på den legendariske Santa Monica Boulevard. Fakta er da også, at de fleste udemærket ved, at han er gift og er til kvinder. Se ham vrikke på den Insta-video:

 

A little MAGIC MIKE XXL West Hollywood Pride parade dance with Channing Tatum and Matt Bomer!! #magicmikexxl, #channingtatum, #mattbomer, #westhollywoodprideparade, #instavideo, #mademyday, #lovechanning, #yesimgayhaha, #gaypride, #californiagays, #dancing, #prideparade, #coolguys, #soberlife, #thishappened

A video posted by @pam_martinez17 on

Jun 14, 2015 at 3:05pm PDT

 

- Jeg kan ikke huske, at der har været et større navn med i paraden. Nogensinde. Og jeg har været med siden 80erne, sagde en ældre Pride-deltager til SE og HØR.

Tatum overraskede mange kritiske røster, da han i efteråret 2014 havde hovedrollen i den Oscar-nominerede film, Foxcatcher. Mange mente, at det var Tatums gennembrudsrolle inden for den mere seriøse filmgenre. Tidligere har man kunnet finde Tatum på rollenlisten i B-film som G.I. Joe, 21 Jump Street, The Vow. Og naturligvis "Magic Mike"-franchisen.

Sponsoreret indhold