Hollywood12. marts 2015

Madonna: Derfor anmeldte jeg aldrig voldtægt

Madonna blev voldtaget i løbet af det første år, hun boede i New York, men meldte det aldrig til politiet
Af af
- Jeg var trodsig. Fast besluttet på at overleve, på at bryde igennem. Men det var hårdt og ensomt, og jeg måtte hanke op i mig selv hver dag for at forsætte, har Madonna fortalt til Harpers Bazar Magazine om sin turbulente første tid på Manhattan
- Jeg var trodsig. Fast besluttet på at overleve, på at bryde igennem. Men det var hårdt og ensomt, og jeg måtte hanke op i mig selv hver dag for at forsætte, har Madonna fortalt til Harpers Bazar Magazine om sin turbulente første tid på Manhattan i New York.Madonna er et sandt ikon i musikverdenen, og hendes power-attitude har i mange år fungeret som frigørende inspiration for unge kvinder verden over.

Læs også: Madonna udnævner sin efterfølger

Den 56-årige superdiva kan med millioner af solgte albums og hits som "Like A Virgin", "Music" og "Papa Don't Preach" da også med rette kalde sig Dronningen af Pop, men da Madonna som 19-årig flyttede fra hjembyen Rochester i Michigan til Manhattan i New York for at prøve lykken i showbusiness, så tilværelsen en hel del anderledes ud.

- Jeg var i chok fra starten. Jeg kendte ingen! Jeg gik rundt på gaden og sagde hej til alle, som en anden nørd, fortæller Madonna i et interview med Howard Stern på radiokanalen Sirius XM.

Læs også: Madonna: Derfor går jeg efter yngre mænd

Det var især hårdt for den unge Madonna at falde til i storbyens virvar, hvor hun ofte følte, at hun stolede for meget på folk. Sangerinden gennemlevede også flere skrækscenarier helt fra begyndelsen.

- Det første år, jeg boede i New York blev jeg truet med en pistol. Der var indbrud i min lejlighed tre gange. Og så blev jeg voldtaget på taget af en bygning, som jeg trukket op til med en kniv for ryggen, lød det fra Madonna i et interview med Harpers Magazine 2013, da hun fortalte om sin første tid i New York.

Men Madonna anmeldte aldrig voldtægten. I et nyt interview med radiolegenden Howard Stern åbner hun nu op for grunden til, at hun ikke kontaktede politiet i forbindelse med voldtægten. Processen var for overvældende, fortæller hun.

- Det var ikke det værd. Jeg var allerede blevet krænket. Det var for ydmygende, er det hjerteskærende svar fra popikonet.

Har man været udsat for voldtægt i Danmark opfordres man stærkt til at kontakte et af landets otte Centre for Voldtægtsofre, som altid står klar med akut, gratis og professionel krisehjælp - og hjælp med anmeldelse af overgrebet til politiet, hvis det ønskes.

Læs også: Madonnas store hemmelighed

Sponsoreret indhold