Hollywood6. december 2013

Lost-stjerne raser over numse-nominering

Evangeline Lilly er rasende på magasinet Women's Health
https://imgix.seoghoer.dk/media/bfd39566b0ce4dfe88b65154402e012f.jpg
 Foto: All OverDe fleste kvinder ville prise sig lykkelige over at blive kategoriseret som kvinden med det bedste bagparti.

Men ikke den canadiske Lost-stjerne Evangeline Lilly. Hun er mildest talt utilfreds med, at det amerikanske magasin Women's Health uden at orientere hende har kåret hendes numse som den bedste nogensinde, skriver Female First.

Da den 34-årige skuespillerinde prydede coveret på magasinet, var hun flankeret af en stor pil, der pegede direkte på hendes numse og en tekst, der fastslog, at det er den perfekte numse.

Kim Kardashian viser kæmpe numse
Da hun for nylig gæstede den amerikanske talkshowvært Conan O'Brien, fik frustrationerne frit løb.

- Tror du, jeg ville have stillet op til photoshootet, hvis de havde sagt "Åh forresten, vi putter lige et 'Bedste numse nogensinde' og en stor pil på din bagende", spurgte hun talkshowværten.

Gæt en laber bagdel

Men pilen og numse-kategoriseringen er ikke det eneste, den veldrejede skuespillerinde er utilfreds med. Stilen på hele coveret falder nemlig langt fra i Evangeline Lillys smag.

- Alle kvinder vil have et klassisk billede. Jeg vil ikke have T&A (tits and ass, red.) på mit cover. Det er et magasin for kvinder, det er ikke Maxim, fortalte hun og tilføjede, at hun blev så fortørnet, da hun så coveret, at hun ringede og brokkede sig til magasinet.

Evangeline er lige nu aktuel i den nye fantasyfilm "Hobitten: Dragen Smaugs Ødemark", hvor hun spiller rollen som alfen Tauriel.

Sponsoreret indhold