Lohan indrømmer sex med Timberlake og Efron

En noget uheldig liste, som skandale-pigen har skrevet, har set dagens lys.

En noget uheldig liste, som skandale-pigen har skrevet, har set dagens lys.

Foto: All Over

- Det er virkelig uheldigt.

Sådan lyder det fra den kontroversielle skuespillerinde, Lindsay Lohan, efter hun har bekræftet, at hun holdt en liste med sine kendte sexpartnere.

På listen finder man en række prominente skuespillere fra Hollywood, heriblandt Aston Kutcher, Zac Efron, Justin Timberlake, Colin Farrell og Orlando Bloom.

LÆS OGSÅ:Lindsay Lohan kæmper for ny start

Da det amerikanske tabloidmedie, InTouch Weekly, sidste måned publicerede en håndskreven liste med i alt 36 navne, nægtede Lohan har have nogen relation til listen.


Det var denne liste, som en "fan" fandt. (Foto: screenshot, In Touch)

Men i torsdagens udgave af det amerikanske talkshow "Watch What Happens Live" indrømmede hun dog at have forfattet listen som et led i hendes forløb på en afvænningsklinik sidste år. Det skriver Toronto Sun.

LÆS OGSÅ: Oprah Winfrey og Lindsay Lohan leger sammen

- Det var mit femte step i AA (Anonyme Alkoholikere). Og nogle må have taget et billede af listen, da jeg flyttede hus. Det er en meget personlig ting, så det er virkelig uheldigt, lyder det fra den skandaleramte skuespillerinde.

27-årige Lindsay Lohan vil ifølge Toronto Sun diskutere skandalen i dens fulde længe under sin to timer lange doku-serie, "Lindsay", der bliver vist i USA på søndag.


Newspaq

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close