Hollywood16. november 2009

Liz Hurley: Sælger kød

Den tidligere supermodel har fået et nyt liv med spændende egenproduktion
Af af
Liz sværger til tørt kød
Liz sværger til tørt kød
 Foto: All Over

En tur op ad den røde løber iført en kjole kun holdt sammen af clips, og Elizabeth Hurleys yppige former røg direkte på alverdens forsider.

Fra "bare" at være sin daværende mand Hugh Grants bedre halvdel blev hun med et splitsekund sit eget varemærke.

Siden har hun og formerne haft mere eller mindre fast plads på forsiderne, og hun har været både succesrig topmodel for Estée Lauder og mindre succesrig skuespiller.

Nu er der imidlertid kommet andre boller på suppen for den 44-årige skønhed.

Cremer, parfumer og røde løbere er det blevet sparsomt med i hendes nye liv med ægtemanden, den indiske tekstilarving Arun Nayar og parrets søn Damien.

I stedet har Liz kastet sig ud i et liv som økologisk bondekone på en farm i Barnsley i Cloucestershire i England, skriver Politiken.

Men gamle vaner forgår ikke let, så Liz holder stadig en streng diæt.

Et af hendes tricks til at holde sig slank hedder tørret oksekød, som i USA og Sydafrika længe har været kendt som henholdsvis beef jeerky og biltong.

Nu synes Liz imidlertid, at man hellere skal købe hendes variant af de små stykker krydret oksekød, som hun lancerer i Storbritannien som "syndefri snacks".

Køber man hendes kød, kan man samtidig fornøje sig over fotoet på pakkerne, som forestiller fru Hurley liggende henslængt i naturen kun iført en lille sort kjole og lyserøde gummistøvler.


Sponsoreret indhold