WAUW! Liz Hurley med sexet hilsen fra soveværelset

Hun kan stadig få gang i blodomløbet hos mændene.

Hun kan stadig få gang i blodomløbet hos mændene.

Foto: All Over Press)

 
Prøv lige at se på det dampende frække men samtidig pikante foto, som Elizabeth Hurley forleden lagde ud på sin facebook-profil.
 
- Godnat fra Milano, skriver Hurley til billedet, der får en til at tænke på alt andet end at sove.
 
 
Iført sexet negligé, hår der lige er tilpas uglet og en udskæring i underkjolen som i den grad fremhæver skuespillerens flotte kavalergang, sender hun et frækt blik til alle sine 2,3 millioner følgere.
 
Og hun er altså fyldt 51 år, hvilket man på ingen måde kan se på den britiske skønhed.
 
Opslaget på Facebook har resulteret i mere end 3.800 kommentarer fra Liz Hurleys fans, og de går stort set alle på hendes betagende smukke ydre.
 
 
Elizabeth Hurley var i 13 år fra 1987-2000 sammen med sin skuespillerkollega Hugh Grant.
 
I april 2002 fik hun sønnen Damian. Far til drengen er den amerikanske forretningsmand, Steve Bing.
 
Han, der havde et kortvarigt forhold til Hurley i 2001, nægtede i første omgang at være far til Damian, men en DNA-test afgjorde faderskabssagen.
 
Liz Hurley og Hugh Grant var ikke mere uvenner efter deres brud i 2000, end at han er gudfar til Damian, der i dag er en 14-årig teenager.
 
Hurley er netop nu - forstå det, hvem der kan - single, men det kan da vare længe, hvis hun fortsætter med at poste den slags fotos.
 
Hun er gennem tiden både blevet fotograferet både topløs og bundløs og i et hav af smukke kjoler, der fremhæver hendes smukke barm. Du kan se et stort galleri med Elizabeth Hurley og hendes pikante opslag på Facebook herunder:

Elizabeth Hurley, januar 2017

 
 
 
 
 
 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close