Hollywood20. juni 2014

Livets store spørgsmål plager Lopez

Livets store spørgsmål plager Lopez
Jennifer Lopez grubler over livets store spørgsmål
Jennifer Lopez grubler over livets store spørgsmål
 Foto: AOPHvad er meningen med det hele? Hvorfor er vi her? Og hvordan bliver jeg den bedste version af mig selv?

Det er spørgsmål som disse, der optager den populære sangerinde og skuespiller Jennifer Lopez. Faktisk kan hun slet ikke lade være med at gruble over meningen med livet, og hun henter inspiration i både selvhjælpsbøger og religion, fortæller hun ifølge Female First.

LÆS OGSÅ: Nu er Jennifer Lopez skilt

LÆS OGSÅ: Se billedet: Jennifer Lopez' lår-ups

LÆS OGSÅ: Jennifer Lopez frygter ny bog

- Jeg læser en masse selvhjælpsbøger. På en eller anden måde søger jeg altid efter svar. Jeg åbner en bibel for at søge efter svar og vejledning, fortæller 44-årige Lopez.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/1f3fd7e223954a8597ee8ad68c9e5387.jpgJennifer Lopez grubler over livets store spørgsmål (Foto: AOP)


De eksistentielle overvejelser er formentlig ikke blevet færre, efter J-Lo for nylig annoncerede, at hun er gået fra danseren Casper Smart, som hun dannede par med i godt to år.

Efter bruddet har Lopez vendt blikket indad for at fokusere på sig selv, og skal man tro stjernen selv, er det også det indre, der tæller, når hun leder efter en potentiel kæreste.

- Jeg går ikke så meget op i det udvendige. Jeg går mere op i essensen, fortæller den numserystende stjerne ifølge Female First.

Jennifer Lopez har sammen med eksmanden Marc Anthony de 6-årige tvillinger Max og Emme.

Newspaq

Sponsoreret indhold