Hollywood 16. juni 2008

Liv Tyler: Flov over farmand

Skuespilleren hader, når hendes rockstar-far går med alt for stramme bukser
Smukke Liv Tyler flover sig hver gang farmand tropper op i sine alt for stramme læderbukser
Smukke Liv Tyler flover sig hver gang farmand tropper op i sine alt for stramme læderbukser
Foto: All Over

Den smukke skuespiller, der selv har en tre-årig søn, fortæller, at hun nogle gange er decideret flov over sin far, Aerosmith's forsanger Steve Tyler.

- Jeg elsker min far, selv om jeg helt sikkert er kritisk overfor ham engang imellem - især når hans bukser er alt for stramme, afslører den 30-årige datter af manden, der er både berømt og berygtet for sine meget meget små læderbukser.

Liv afslører også, at hendes bedste kærlighedsråd kommer fra hendes berømte model- og sanger-mor Bebe Buell.

- Min mor gav mig nogle fantastiske råd om mænd. Hun sagde: "Pas på - det kan være utilregnelige, men de kan også være vidunderlige". Hun have et dårligt rygte, hvilket var uretfærdigt. Hver gang hun blev set sammen med en anden mand, blev hun beskyldt for at have en affære, siger Liv Tyler i det engelske Cosmopolitan magazine.

- Jeg ser hende beskrevet som en "star-fucker", og jeg ved, at hun aldrig var sådan. Som barn, så jeg hende lide meget og besluttede, at jeg aldrig selv ville gå igennem det, siger skuespilleren.

Udover romancen med liv's far Steven Tyler, gik Bebe Buell i seng med mange kendte rockstjerner i 70'erne. Bl.a. Rolling Stones forsageren Mick Jagger, David Bowie og Elvis Costello.

Liv blev undfanget sammen med Steven, mens Bebe Buell var i et fast forhold med Todd Rundgren. Og Bebe fortalte ikke Liv, som blev født i 1977, at hendes rigtige far var Steven Tyler, indtil sent i 80'erne.

Sponsoreret indhold