Hollywood28. oktober 2008

Lindsay Lohan: Sygeligt tynd

Venner frygter for skuespillerens helbred, efter at hun har tabt sig syv kilo på meget kort tid
Vennerne har aldrig set Lindsay Lohan så tynd, som hun er nu
Vennerne har aldrig set Lindsay Lohan så tynd, som hun er nu
 Foto: All Over

Lindsay Lohans seneste vægttab på godt og vel syv kilo får nu hendes venner til at råbe vagt i gevær. De frygter nemlig, at skuespilleren lider af en spiseforstyrrelse.

22-årige Lindsay Lohan benægtede tidligere, at hun havde problemer med sit forhold til mad, da hun for tre år siden meget hurtigt tabte sig så meget, at hun røg helt ned og blev en såkaldt size zero.

Siden da har hun været opppe i en størrelse 40-42 for nu altså igen at kunne passe en lillebitte str. 36. En stor vægtsvingning over skræmmende kort tid.

- Hun er tyndere end nogensinde før og vi er bekymret for, at hendes slankekure er kørt af sporet, siger skuespillerens venner.

- Lindsays vægt har altid været meget svingende, men lige siden hun forelskede sig i Samantha Ronson - som fra naturens side er meget tynd - har Lindsay virket desperat for at tabe sig, afslører de bekymrede venner.

Skuespilleren afviser dog alle bekymringerne med en påstand om, at hendes kur er en meget sund kur, som bl.a. går ud på at "drikke grøn te i spandevis" og "spise frisk frugt, smoothies med aloe vera, sushi, pastasalat og mange grønne grøntsager som broccoli og spinat". Jamen så velbekomme...

Sponsoreret indhold