Lindsay Lohan: Skruk

De to kommende mødre er lykkelige sammen og vil nu starte deres egen lille familie

De to kommende mødre er lykkelige sammen og vil nu starte deres egen lille familie

Foto: All Over

Luften har længe været tyk af amoriner mellem Lindsay Lohan og kæresten Samantha Ronson. Parret er så forelskede, at de nu ønsker at starte en lille familie sammen.

- Lindsay har sagt til Sam, at hendes moderfølelser er blevet stærkere det seneste stykke tid og hun ønsker sig brændende et barn, siger en kilde.

Måske er det Lindsays kommende rolle i filmen "Labor Pains", hvor hun spiller gravid, der har gjort hende skruk.

- Selv om hun kun er 22 år, føler hun sig moden af sin alder. Hun ved, at hun vil blive en fantastisk mor. Hun har altid ønsket sig at få børn, og nu hvor hun er i et fast forhold er hun klar, siger kilden.

Men med to mødre, hvem skal så være far? Parret er enige om, at Samanthas ældre bror, Mark Ronson, ville være oplagt til at levere den nødvendige arvemasse.

- Hvis Mark bliver barnets biologiske far, kan de få en baby med både Lindsay og Samanthas gener, siger kilden.

Lindsay Lohans lesbiske forhold har desuden fået hende til at gå ind i politik. Hun har nemlig skrevet et kritisk indlæg om McCains vicepræsidentkandidat Sarah Palin, guvenør i Alaska, på deres MySpace.

Her kalder de hende en "snæversynet, medieliderlig homofob", og stiller det åbne spørgsmål "er det en synd at være homoseksuel".

Deres reaktion kommer efter, at Palin har sagt, at "hun vil redde og omvende homoerne."


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close