Hollywood22. juni 2007

LINDSAY LOHAN: PAUSE FRA REHAB

I onsdags fik skuespilleren lov til at forlade afvænningsklinikken i et par timer for at hygge sig med sine veninder på stranden
https://imgix.seoghoer.dk/media/sehoer/lohankiggerpaahat-jpg.jpg

20-årige Lindsay Lohan har ikke forladt afvænningsklinikken Promises, der ligger i Los Angeles, i næsten en måned. Men i onsdags var hun endelig frisk nok til at få et par timer på egen hånd i friheden. Den nød hun sammen med et par veninder på Venice Beach.

Pigerne hyggede sig med at løbe på rulleskøjter ned ad promenaden på den flippede strand. De lejede også trehjulede strandcykler, som de trillede stille og roligt af sted på. Der blev også tid til at se på boder og få en bid mad, inden filmstjernen skulle tilbage.

Lindsay Lohan har flere gange indlagt sig på afvæningsklinikker - uden større held. Denne gang blev hun indlagt efter, politiet tog hende i at køre spritkørsel. Samtidig fandt de også kokain i skuespillerens bil. Så denne gang er skuespilleren helt opsat på at gennemføre programmet og blive helt tørlagt. Faktisk tager hun det så alvorligt, at hun har aflyst sin 21-års fødselsdagsfest den 2. juli, der skulle holdes i Las Vegas.

Oprindelig skulle skuespilleren kun have opholdt sig på rehabiliteringscenteret i en måned, men nu har hun besluttet at blive på ubestemt tid, indtil hun er helt frisk, fortæller en nær ven til New York Post.

Sponsoreret indhold