Hollywood9. januar 2010

Lindsay Lohan: Helt smadret

Stjernens ben er fuldstændig oversået med blå mærker, nu slapper hun af og prøver at komme til hægterne
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/kendte-udland/januar/lindsay-lohan-helt-smadret2-jpg.jpg

2009 har ikke været et godt år for skuespilleren Lindsay Lohan. Kæresten Samantha Ronson smuttede definitivt fra hende efter mange ophedede skænderier, som de utilfredse naboer måtte lægge ører til.

2009 blev også året, hvor det lykkedes for Lindsay Lohan at sulte sig selv så meget, at hun til sidst var så tændstiktynd, at hun mindede om en kz-fange. Benene stak ud, og numsen og brysterne var stort set væk. Heldigvis ser det ud til, at 2010 bliver bedre, for hun har allerede fået en smule sul på kroppen.

Lohan har valgt at fejre det nye års komme med en lille ferie sammen med nogle venner i St. Barths på en enorm lystyacht. Ud over at solbade og slappe af, så har hun også tid til at pleje sine sår. Både de psykiske, men også de fysiske.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-udland/januar/lindsay-smadret-tekst-jpg.jpg

For ud over at vise sig frem i smarte bikinier, så afslørede hun, at hendes ben er fuldstændig dækket af blå mærker og sår. Hvad de kommer af, melder historien ikke noget om, men kønne eller sunde er de bestemt ikke.

Den 23-årige starlet er flere gange blevet beskyldt for at drikke alt for meget alkohol og sniffe kokain, men måske nytårsforsættet lyder på at holde sig fra den slags skidt, for hun så meget klar ud i blikket under ferien.

Sponsoreret indhold