Hollywood 29. marts 2014

Lindsay Lohan: Derfor tog jeg i rehab

Trods problemer med alkohol og stoffer var det ikke grunden til rehab
En noget uheldig liste, som skandale-pigen har skrevet, har set dagens lys.
En noget uheldig liste, som skandale-pigen har skrevet, har set dagens lys.
Foto: All Over

Det er efterhånden mere reglen end undtagelsen at store Hollywoodstjerner på et tidspunkt i deres liv ender i et rehabiliteringsforløb af den ene eller anden slags.

En af de stjerne, som har været i rehab igen og igen og sammenlagt har været afsted seks gange, er den tidligere barnestjerne Lindsay Lohan.

LÆS OGSÅ:Lindsay Lohan kæmper for ny start

Hun afslører overfor Ellen DeGeneres, at alle tidligere rehab besøg har været foretaget for at undgå fængsel og ikke nødvendigvis for at komme ud af sine massive alkohol- og stofproblemer. Måske var det netop derfor, at Lindsay Lohan så hurtigt faldt i problemerne igen efterfølgende.

- De tidligere gange, har det mest været for at undgå at komme i fængsel. Rehab var ikke nødvendigvis noget, jeg var klar til eller egentlig ville, siger hun til Ellen DeGeneres

Seneste forsøg på at få Frøken Lohan ud af diverse alkohol- og stofproblemer ser indtil videre ud til at gå bedre. Formentlig netop fordi hun endelig selv er klar på det.

SE OGSÅ: Oprah Winfrey og Lindsay Lohan leger sammen

En anden stor grund til at denne omgang synes mere succesrig er gundet talkshow-værten Oprah Winfrey. Oprah har under rehab fuldt Lindsay Lohan til en dokumentar omkring hele forløbet. Efterfølgende er Lindsay og Oprah blevet så gode veninder, at de stort set snakker sammen hver dag, og hvis Lindsay har et problem, kan hun altid komme til tv-værtinden.

Om og i så fald hvornår den berygtede dokumentar kan ses i Danmark er endnu uvist.

Sponsoreret indhold