Hollywood21. juni 2015

Lily Allen i eksplosions-ulykke

Sangeren er blevet forbrændt efter en gaseksplosion.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lily_allen_aop.jpg

Lily Allen var ude for en ulykke, da der var en gaseksplosion i hendes vogn på Glastonbury, hvor hun ankom til i går forud for den store festival i England i næste weekend.

Den 30-årige sanger har fået forbrændinger efter ulykken, men hun er okay.

- Jeg var i en gaseksplosion i min campingvogn i dag. Jeg ar fået mindre forbrændinger og svedet mine øjenvipper en del. Det var virkelig skræmmende, og jeg vil ikke ønske, at andre skal prøve noget lignende. SÅ vær forsigtige, når i bruger et gaskomfur – altid – men især i løbet af festival-sæsonen, når ens reaktionstid måske ikke er den bedste. Føler mig taknemmelig over at være i live. Happy Camping!, skriver Lily Allen til dette billede på Instagram.

[node:aller-related-content]

I was in a gas explosion in my caravan today and I have minor burns and synged my eyelashes considerably. it was absolutely terrifying and I wouldn't want anyone to go through anything similar. please be SO careful using gas stoves at anytime but especially during festival season when ones reaction times may be a little off. Feeling very grateful to be alive. Happy camping

A photo posted by Lily Allen (@lilyallen) on

Jun 20, 2015 at 12:09pm PDT

Tidligere havde hun delt et billede af idyllen:

#glastonbury2015

A photo posted by Lily Allen (@lilyallen) on

Jun 20, 2015 at 12:11am PDT

Sponsoreret indhold