Liam Payne plaget af spøgelse ved navn Alan

Liam Payne og kæresten Cheryl havde en overgang en overnaturlig beboer.

Liam Payne og kæresten Cheryl havde en overgang en overnaturlig beboer.

Foto: All Over Press

På tirsdag - den 31. oktober - er det officielt Halloween, og hvis du endnu ikke er kommet i den rette (u)hyggelige stemning, så kan det tidligere "One Direction"-medlem Liam Payne nu fortælle en spøgelseshistorie fra den virkelige verden.

- Vi bor et dejligt sted, og da Cheryl var gravid, boede vi der i L.A., men vi havde et spøgelse i soveværelset på øverste etage, afslører Liam Payne over for The Sun.

Liam Payne insisterer på, at det ikke bare var et mærkeligt påfund, at det spøgte i deres hus i L.A.

- Hendes mor (Cheryls mor, red.) gik et eller andet sted hen med vores hushjælp, og på gaden kom der en kvinde hen til dem og sagde: "Der er et spøgelse i jeres hus", fortæller Payne, der har sønnen Bear fra marts 2017 med Cheryl.

- Hun beskrev denne her mand for dem - det var fyren, der filmede helikopterscenerne i "Jurassic Park", han er spøgelset i mit hus, fortæller Payne om episoden.

- Hun sagde: "Det er en mand. Han har en armygrøn skjorte og cargobukser på", hvilket er hvad fyren plejede at gå rundt i - det var bare en eller anden tilfældig kvinde på gaden, lyder det fra sangeren.

- Han hedder Alan, tilføjer "Bedroom Floor"-stjernen om det spøgelse, der angiveligt har hjemsøgt hans hus i L.A.

- Jeg har aldrig set ham, men jeg ved, at lysene pludselig tændte sig klokken tre om morgenen i huset, fortæller Payne.

Hans på det tidspunkt gravide kæreste, 34-årige Cheryl Tweedy, mente også, at der foregik mere mellem himmel og jord i huset.

- Cheryl ville ikke sove i soveværelset på øverste etage, fordi hun var gravid med babyen. Jeg havde set lys tænde og slukke midt om natten og andre uhyggelige ting som, at vandhanen tændte og slukkede. Hvis du ikke tror på sådan noget, så kan det heller ikke påvirke dig, slår sangeren fast. 

- Men Cheryl sagde: "Jeg sover ikke ovenpå". Så vi sov i biografsalen nedenunder. First world problems, fortæller Liam Payne.

- I en uge sov vi biografsalen, og jeg spillede PS4, mens hun sov ved siden af mig. Jeg spillede zombiespil, så det betød ikke noget, hvor spøgelserne var - de var både i fjernsynet, de var ovenpå... De var overalt. 

Se flere billeder af Liam Payne og Cheryl Tweedy i galleriet.

Cheryl har født - blandet billeder af Cheryl og Liam Payne

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close