Hollywood 28. august 2009

Liam Neeson: Amerikansk statsborger

Skuespilleren åbner op og fortæller om sin kones tragiske død, der indirekte er grunden til, hans pas ikke længere er irsk
Liam sammen med sin kønne kone inden hendes tragiske død
Liam sammen med sin kønne kone inden hendes tragiske død
Foto: All Over

For første gang siden sin kones voldsomme død fortæller Liam Neeson om, hvordan han og de 2 sønner klarer sig igennem hverdagen. Ifølge ham har de det godt, omstændighederne taget i betragtning.

- For at være ærlig så tager vi en dag ad gangen, siger den 57-årige skuespiller.

Til trods for at det nu er 5 måneder siden, Natasha Richardson døde, vælter det stadig ind med kondolencebreve fra bekymrede fans fra USA. Støtten fra Guds eget land har fuldstændig overrumplet ham.

- Det er en af grundene til, at jeg er blevet amerikansk statsborger. Jeg er selvfølgelig stadig en stolt irer, men jeg er blevet amerikansk statsborger, og det er jeg stolt af, siger enkemanden.

Hans 45-årige kone døde under en skitur, da hun faldt og slog hovedet. Ingen troede, at der var sket hende noget, men efter blot nogle timer kostede faldet hende livet.

Parret har sønnerne Michael og Daniel sammen, som Liam nu forsørger alene. Samtidig holder han sig travlt beskæftiget med sit arbejde.

Sponsoreret indhold