Hollywood 29. juli 2016

Godt han fandt Nina! Leos eks er naboen fra helvede

Leonardo DiCaprio eks-kæreste, modellen Erik Heatherton, bliver nu sagsøgt af sine naboer.

LOS ANGELES/SE og HØR: Lad dig ikke snyde af hendes blonde lokker og det uskydige "naboens datter"-look. Erin Heatherton er enhver nabos værste mareridt.

Heatherton dannede par med Leonardo DiCaprio, før han faldt pladask for danske Nina Agdel. Og det var nok et klogt træk at droppe hende - Erin er en værre party-pige, der holder så vanvittige fester, at hun nu bliver stævnet af sine naboer i Manhattans West Village-kvarter. Her købte den stenrige "Sports Illustrated"- forside-pige en lejlighed til $1.8 millioner - dengang hun dannede med Leo. Og til at begynde med var hun en stille og rolig gemyt.

Men efter bruddet fra Leo tog fanden ved hende. I løbet af de eneste år har hun holdt fester hver aften - og helt ud på de sene nattetimer. Altid med masser af højlydte gæster og meget, meget høj musik. Indtil videre har hun fået skriftlige 7 advarseler, men larmen stopper ikke. Derfor bliver hun nu sagsøgt af sine naboer, skriver dagbladet New York Post.

Og noget tyder på, at hun taber sagen. Hun har nemlig også økonomiske problemer og er ikke i stand til at betale sine regninger - indtil videre skylder hun ejerboligforeningen $16,000 - altså godt og vel 100.000 danske kroner.

Erin Heatherton er 27 år og dannede par med DiCaprio i 2011 og i 2012.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold