Hollywood 16. juni 2014

Leonardo er vennernes ven

Lejede super-yacht og holdt fest for vennerne
Af af
Leonardo DiCaprio var i gavehumør, da han inviterede vennerne til fodbold.
Leonardo DiCaprio var i gavehumør, da han inviterede vennerne til fodbold.
Foto: All Over

Den amerikanske Hollywood-stjerne, Leonardo DiCaprio, viste sig som en rigtig guttermand, da der i torsdags blev spillet åbningskamp ved VM i Brasilien mellem værtsnationen og Kroatien.

"Topaz" - en ganske pæn jolle! (Foto: All Over)LÆS OGSÅ: Rumrejse med DiCaprio røg på auktionHan havde nemlig brugt en større sum på at leje en af verdens største privatejede yachter, så han og godt 20 venner kunne feste i ren luksus i forbindelse med VM.

En af yachtens tre pools. (Foto: All Over)LÆS OGSÅ: DiCaprio flygtede fra tæskYachten "Topaz" er ejet af fodboldklubben Manchester Citys stenrige ejer, Sheikh Monsour, der er god for en større millardformue.

Gæsterne er ved at samles på "Topaz". (Foto: All Over)LÆS OGSÅ: Leonardo lavede selv nøgenscenerDen har kostet 3,2 milliarder kroner og er udstyret med luksus efter alle kunstens regler.Vennerne og DiCaprio fløj ind til Rio de Janeiro og sejlede på luksusyachten til São Paulo, hvor åbningskampen blev spillet.

Der var flere unge kvinder i DiCaprios følge på "Topaz". (Foto: All Over)Oprindelig rygtedes det i Brasilien at Manchester Citys ejer var i Brasilien for at finde et talent eller to til de Premier League-vinderne, men lokale medier kunne afsløre, at det var Leonardo DiCaprio, der ville til VM med stil.

En af de unge kvinder tager en tur på jetski. (Foto: All Over)Gæsterne på yachten kunne vælge mellem tre forskellige pools, et jacuzzi-område, en biograf og et fitness-center som adspredelse, og blev det for kedeligt, var der jetski og andet legetøj om bord.LÆS OGSÅ: Leonardo DiCaprios bror fængslet for narkoHvad DiCaprio betalte for herlighederne melder historien ikke noget om.

Sponsoreret indhold