Leonardo DiCaprio: ”Titanic” ødelagde mig

Skuespilleren mener, at gennembruddet i storfilmen \

Skuespilleren mener, at gennembruddet i storfilmen "Titanic" kan have skadet ham mere end det gavnede

Foto: All Over

34-årige Leonardo DiCaprio siger nu, at han var alt for ung og umoden til at håndtere den internationale berømmelse, som fulgte i kølvandet på storfilmen "Titanic".

Succesen steg ham til hovedet og han var lige ved at falde ud over rælingen, men det lykkedes ham i sidste øjeblik at hive sig tilbage på rette køl.

Tilbage i 1997, blev den dengang kun 23-årige skuespiller verdensberømt på ganske kort tid. Pigehjerter bankede for den blonde charmør og alle lystrede hans mindste vink. I løbet af de næste år så Leonardo DiCaprio sig selv blive forvandlet til en helt anden person.

- Med "Titanic" begyndte en oprørsk periode i mit liv. Når folk fylder dig med komplimenter og du pludselig har mere magt, end du har haft i løbet af hele dit liv sker der noget. Det er ikke fordi du bliver en arrogant idiot, eller en uforskammet person, men du får en falsk fornemmelse af din egen vigtighed, siger skuespilleren til Contact Music.

- Du træder ud på et farligt territorium, når du begynder at tro, at du har skrevet dig ind i historien. Det var som en virkelighedsflugt. Jeg forstod slet ikke, hvad der var ved at ske med mig, forsætter Leonardo DiCaprio i bagklogskabens lys.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close