Hollywood18. februar 2014

Leonardo DiCaprio: Jagtede Scorsese

Skuespilleren havde kun øje for Martin
Leonardo DiCaprio har afslåret flere prominente roller gennem sin tid som skuespiller
Leonardo DiCaprio har afslåret flere prominente roller gennem sin tid som skuespiller
 (Foto: All Over Press)Selv de største stjerner har idoler og personer, som de kun drømmer at arbejde sammen med. For skuespilleren Leonardo DiCaprio var det filminstruktøren Martin Scorsese.

Derfor var skuespilleren ikke et sekund i tvivl om, hvem han skulle kontakte, da anledningen endelig var der. Det fortalte han for nylig under en tale hos New York Film Society. Det skriver Female First.

- Ligeså snart jeg fik mulighed for at finansiere en film, var Martin Scorsese den eneste, jeg virkelig havde lyst til at arbejde med, sagde DiCaprio.

Leonardo DiCaprio: flygtede fra tæsk

Selv mener skuespilleren, at årsagen til hans store fascination af instruktøren er, at han er vokset op som en del af en generation, der har beundret 70'ernes film, og at instruktørens visioner har været banebrydende.

- Så jeg opsporede det eneste manuskript, hvor jeg med sikkerhed vidste, at der var en rolle til mig, og det var "Gangs of New York", og sandheden er, at det har været et fantastisk samarbejde siden, siger DiCaprio.

Siden har makkerparret lavet fire film sammen. De tæller blandt andet den Oscar-vindende "The Aviator" samt den aktuelle "Wolf of Wall Street".

Jagten på Oscar-kurs: Danmark kan slå rekord

Sponsoreret indhold