Leonardo DiCaprio chokerer: Ingen kontakt til sin bror

Oscar-vinderen Leonardo DiCaprio har ikke længere kontakt til sin halvbror, som han ellers havde et nært forhold til førhen.

(Foto: All Over Press)

Flere hundrede millioner kan verdensstjernen tjene på en enkelt spillefilm. Men 42-årige Leonardo DiCaprios halvbror, Adam Farrar skal derimod vende hver en øre for at få råd til at leve.

Engang var de to uadskillelige, men i dag har brødrene ingen kontakt. Se billedet af de to brødre sammen nederst i artiklen. 

– Jeg elskede min lillebror, og vi kom godt overens. Vi havde et rigtig nært forhold i opvæksten, fortæller 45-årige Adam Farrar. 

Det var Adam Farrar, der i sin tid opfordrede Leonardo DiCaprio, der siden hen er blevet en af verdens største, til at blive skuespiller. Selv tjener storebror til dagen og vejen som scenearbejder i TV-branchen.

Det er et par år siden, at de to brødre sidst talte sammen, og selv om Adam Farrar har forsøgt at genskabe kontakten, er der ikke nogen respons fra Leonardo DiCaprio.

– Forrige gang jeg så Leo, var til en fødselsdagsfest. Jeg blev inviteret af en ven, og Leo sagde, at han var glad for at se mig. Men da jeg prøvede at ringe til ham, fik jeg aldrig svar. Leo vil nok ikke kendes ved en misbrugerbror, siger han.

Førhen havde de to brødre det ellers sjovt med Leonardo DiCaprios strålende karriere. Adam Farrar var en del af skuespillerens omgangskreds og var også ven med folk som Ben Affleck og Mark Wahlberg.

Adam Farrar fortæller, at de to boede sammen på et hotel i Paris under indspilningen af ”Manden med jernmasken”, de festede med Victoria’s Secret-modeller og var på besøg i Hugh Hefners Playboy Mansion. 


Leonardo DiCaprio og Adam Farrar har samme far, men forskellige mødre. De er vokset op sammen og havde et forhold som de fleste andre søskende. (Foto: All Over)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close