Hollywood30. december 2016

Farvel Nina: Leo kyssede på en anden pige!

Leonardo DiCaprio er blevet set kysse en blond babe på halsen på bar i Los Angeles - og det var ikke Nina Agdal!
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ninaleolyn.jpg
 Foto: All Over Press)
Oscar-vinderen og Hollywood-stjernen Leonardo DiCaprio er kendt for sin hang til langbenede smukke modeller - og gerne de blonde af slagsen. Listen af smukke kvinder, der har været omkring DiCaprios seng er lang som smørrebrødssedlen hos Ida Davidsen. Vi nævner i flæng: 1. Gisele Bündchen. (2000-2005) 2. Bar Refaeli. (2005-2011) 3. Erin Heatherton. (2011-2012) 4. Miranda Kerr. (2013) 5. Toni Garrn. (2013-2014) 6. Kelly Rohrbach. (2015-2016) 7. Nina Agdal. (2016-?) Danske Nina Agdal fra Hillerød har været kærester med Leonardo siden en gang i sommer, og parret har været på flere ferier sammen og lod indtil for kort tid siden til at være et mere eller mindre etableret par.
https://imgix.seoghoer.dk/toni.jpg

Toni Garrn var sammen med Leonardo fra 2013-2014. (Foto: All Over Press)

Men nu tyder noget på, at forholdet skranter, eller at de to måske allerede er gået fra hinanden. Det er efterhånden et godt stykke tid siden, de to sidst er blevet fotograferet sammen, og de seneste meldinger om Leonardo DiCaprios ture i byen med vennerne indikerer, at han ikke ligefrem har travlt med at komme hjem til 24-årige Nina. Ifølge New York Post er Leonardo nemlig begyndt at se noget til en yngre model en Nina - den 23-årige Paige Watkins. Avisen skriver, at han mødte den smukke blondine på en natklub i Los Angeles, hvor Leo var ude med vennerne, Jonah Hill og Tobey Maguire. Paige Watkins har 103.000 følgere på Instagram, og du kan se et par af hendes posts herunder:
Ifølge sladder-sitet AceShowbiz.com gik Leonardo videre end blot at hygge sig med Paige Watkins på natklubben. En gæst på klubben blev vidne til, at Leo 'kyssede en model på halsen - og det var ikke Nina!, sagde vidnet. Paige Watkins bor til daglig i Miami, hvor hun har gang i en lovende modelkarriere. Hvis hun bliver Leos nye kæreste, bliver hun den 8. i rækken siden 2000, og specielt de seneste fem år har Leo skiftet modellerne ud med foruroligende hast. Vi har samlet et stort galleri med Leos skønne kærester, og man må gi' ham, at han har god smag:

Leonardo DiCaprios kærester, december 2016

Og her er, hvad Leo siger farvel til, hvis han alvor af at forlade Nina Agdal:

Sponsoreret indhold