Lena Dunham efter anklager: Aflyser jobs

Lena Dunham er chokeret over, at en episode fra da hun var 7, er blevet tolket som seksuelt misbrug

Lena Dunham er chokeret over, at en episode fra da hun var 7, er blevet tolket som seksuelt misbrug

Foto: All Over Press- Jeg lænede mig ned mellem hendes ben og spredte forsigtigt hendes kønsdele. Hun gjorde ikke modstand, og da jeg så, hvad der var derinde, skreg jeg.

Denne passage fra selvbiografien "Not That Kind of Girl" om "Girls"-stjernen Lena Dunham har bragt stor forargelse hos det højreorienterede medie Truth Revolt, som anklager skuespillerinden for sexmisbrug af sin egen søster.

LÆS OGSÅ: Lena Dunham raser: - Det var ikke misbrug

Nu aflyser den 28-årige skuespillerinde planlagte arrangementer på to kommende bogmesser - dog uden at fortælle hvorfor.

- Til alle mine belgiske fans: Jeg er ked af at måtte aflyse bogmessen i Antwerpen, men jeg glæder mig til at komme tilbage og spise pomfritter med jer, skriver Dunham, der også aflyser sin optræden i Tyskland:

- Tyske læsere: Jeg er virkelig ked af at aflyse morgendagens event i Berlin. Jeg er så taknemmelig for jeres støtte, lyder det videre i hendes Twitter-besked.

LÆS OGSÅ: Kendis chokerer: Voldtaget som barn

Efter sexmisbrugsanklagerne fløj skuespillerinden til tasterne på sin Twitterkonto i arrigskab over de påstående overgreb på lillesøsteren. For hende handlede det nemlig udelukkende om være et nysgerrigt barn og var altså på ingen måde noget overlagt seksuelt.

LÆS OGSÅ: TV-stjerne undskylder incest-joke

- Højrefløjens nyhed om at jeg misbrugte min lillesøster er bare ikke sjovt - det er virkelig bekymrende og ulækkert, skrev Dunham og fulgte op med flere tweets.

- Lad være med at fordreje mine ord. Jeg fortalte en historie om at være en underlig syvårig pige. Jeg vil vædde med, at I også selv har nogle historier, jeg helst ikke vil høre. Og ja, det her er et vredesudbrud, rasede skuespillerinden efterfølgende.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close