Lance Armstrong: Damernes ven

Han er i disse dage i gang med et spektakulært comeback på de franske landeveje, hvor blot få hundrededele af et sekund skiller ham fra den gule førertrøje.

På den private front har 37-årige Lance Armstrong allerede lavet, hvad man kan kalde for en række spektakulære comebacks. Han er i hvert fald gået fra den ene smukke erobring til den næste.

Efter at den 7-dobbelte Tour de France-vinder i september 2003 blev skilt fra sin kone gennem 6 år og moderen til 3 af hans børn, Kristin Richard, gik der ikke lang tid, før han havde fundet en ny makker til dobbeltsengen.

For allerede i januar 2004 kunne han og rockstjernen Sheryl Crow bekræfte, at de var kærester og havde været det i et par måneder. Parret blev forlovet efter halvandet år sammen, men i starten af 2006 gik Armstrong og sangerinden hver til sit.

Derefter indledte Armstrong en række spurt-forhold, der ikke holdt længe.

4 forhold på 1 år

Hen over sommeren 2007 var cykelfænomenet sammen med modedesigneren Tory Burch, og i efteråret var det den 14 år yngre Olsen-tvilling Ashley, som Armstrong blev set i byen med mange gange.

Fra maj til juli sidste år var han i et hedt forhold med den kønne skuespillerinde Kate Hudson, men forholdet endte brat den 30. juli, kunne en talsmand for Hudson berette.

Som sædvanlig var Armstrong derefter hurtigt af sted trods bump på vejen, og han begyndte kort efter at date Anna Hansen. Kvinden med det danskklingende navn mødte han gennem det velgørenhedsarbejde, som han har brugt det meste af sin tid på efter sin pensionering fra cykelsporten.

Nu er Armstrong så tilbage i sadlen, men på den private front er han tilsyneladende faldet mere til ro. Han er stadig sammen med Anna Hansen, som den 4. juni i år blev mor til lille Max Armstrong, der er Lances Armstrongs 4. barn.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close