Hollywood 3. november 2017

Lana Del Rey dropper kontroversiel sang efter sexskandale

Sangerinden vil ikke længere optræde med hittet "Cola", som er inspireret af Harvey Weinstein.
Foto: All Over Press

I 2018 tager Lana Del Rey turné, men efter sexskandalerne i Hollywood har hun ændret sanglisten til koncerterne. Det fortæller hun til MTV.

Sangerinden vil nemlig ikke længere optræde med sangen "Cola", som, hun fortæller, er inspireret af Harvey Weinstein. Det har Lana valgt på baggrund af den seneste tids udmeldinger om sexchikane fra den amerikanske instruktør.

- Da jeg skrev den sang, havde jeg nok en Harvey Weinstein/Harry Winston type i tankerne, fortalte hun i 2012.

Men hun føler sig ikke længere tilpas med at optræde med den sang, og den har pludseligt fået en anden betydning.

- Jeg syntes, at det var sjovt på det tidspunkt, og jeg finder det selvfølgelig utroligt trist på nuværende tidspunkt. Jeg støtter kvinderne, som er stået frem. Jeg synes, at det er meget modigt af dem at gøre det, fortæller hun.

Hun synes ikke længere, at sangen passer til hende turné, og da journalisten spørger, om det så ikke er tid til at sende sangen på pension, svarer Lana:

- Absolut. Det er det eneste rigtige at gøre.

Sangen "Cola" handler om at være tiltrukket af ældre, velhavende mænd og indeholder blandt andet sætningen "Harvey's in the sky with diamonds. And it's making me crazy. All he wants to do is party with his pretty baby".

Den blev udgivet for fem år siden og fik meget opmærksomhed dengang. Blandt andet fordi den starter med ordene "My pussy tastes like Pepsi cola".

Sponsoreret indhold