Hollywood 17. marts 2014

Lady Gaga var helt flad

Brugte næsten 20 millioner på sceneshow
Lady Gaga var tæt på at gå konkurs i 2009.
Lady Gaga var tæt på at gå konkurs i 2009.
Foto: All Over Press

Sangerinden Lady Gaga, som har solgt millioner af album, har ikke hele tiden haft styrtende med penge.LÆS OGSÅ: Lady Gaga flasher missenFaktisk indrømmer stjernen, at hun i begyndelsen af sin karriere praktisk talt var konkurs. Da hun spillede sin "Monster's Ball"-tour i 2009, havde sangerinden nemlig ikke en krone tilbage på sin konto.

Efter nær-konkursen er det gået bedre rent økonomisk for Lady Gaga. (Foto: All Over Press)LÆS OGSÅ: Gaga havde det svært med kærligheden- Jeg havde tre millioner dollar stående på min bankkonto, og jeg brugte dem alle sammen på mit sceneshow. Så jeg var konkurs under koncerterne, lyder det fra sangerinden i dokumentaren "Who The F**k is Arthur Fogel?", som handler om Live Nation-chefen Arthur Fogel, ifølge Female Først.LÆS OGSÅ: Lady Gaga ramt af depressionDet var netop Arthur Fogel, Gaga havde brug for at imponere for at komme videre med sin karriere. Det skete da også, og Fogel kontaktede selv sangerinden for at fortælle hende, at Live Nation gerne ville arbejde sammen med hende.- Og så fik han Live Nation til at skrive en check på 40 millioner dollar til mig. Det ændrede mit og min families liv, husker sangerinden.LÆS OGSÅ: Triste Lady Gaga

Gaga i sit vante gakkede jeg i februar i år. (Foto: All Over Press)Gagas "Monster's Ball"-turné skulle promovere hendes andet album "The Fame Monster" og havde blandt andet hits som "Poker Face" og "Just Dance" på sætlisten.Live Nation arrangerer koncerter og events og repræsenterer over 250 kunstnere på verdensplan. Desuden tager selskabet sig af billetsalg og marketingløsninger.

Sponsoreret indhold