Hollywood4. september 2010

Lady Gaga: Sulter sig selv

Sangerinden lider af en alvorlig spiseforstyrrelse, der tvinger hende på ekstreme slankekure
Det er Lady Gagas manager der afslører, at sangerinden tyer til ekstremerne for at kunne skrue sig ned i sine farvestrålende scenekostumer
Det er Lady Gagas manager der afslører, at sangerinden tyer til ekstremerne for at kunne skrue sig ned i sine farvestrålende scenekostumer
 Foto: All Over

Gang på gang skruer sangerinden Lady Gaga sig ned i det ene imponerende scenekostume efter det andet og afslører sin åleslanke og perfekte krop.

Læs også: Lady Gaga: Ingen engangsknald

Men det er en konstant kamp for Gaga, også kendt som Stefani Joanne Angelina Germanotta, at holde vægten. Hun har nemlig et særdeles usundt forhold til mad og går på den ene slankekur efter den anden. Det afslører sangerindens manager, David Ciemny, i en ny bog, som den engelske avis The Sun har fået fingrene i.

Læs også: Lady Gaga: Se mine bryster

I 2009 var Gaga indlagt hele 6 gange på grund af sine spiseforstyrrelser.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-udland/september/ladygagaweb2-jpg.jpg


Lady Gaga giver koncert i Herning den 20. oktober (Foto: All Over)

Det er især sangerindens forkærlighed for chips og søde sager, der volder problemer. Når Gaga har mæsket sig i usund mad, straffer hun sig selv, ved at holde helt op med at spise.

Læs også:
Lady Gaga: Født med en guldske i munden

I andre perioder lever Gaga kun af for eksempel muffins og har tidligere præsteret at tabe 10 kilo på rekordtid mellem to sceneprøver.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-udland/september/ladygagaweb3-jpg.jpg


De såkaldte "yo-yo"-slankekure, hvor vægten går op og ned, er de farligste og kan være direkte sundhedsskadelige (Foto: All Over)

Sponsoreret indhold