Hollywood25. september 2011

Lady Gaga rystet over selvmord

Den måske største superstjerne i øjeblikket har selv været udsat for hetz, og efter en drengs selvmord på grund af mobning, vil hun gøre det ulovligt
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/193a1bac9f8e4afd9169c104f773192e.jpg
 Foto: All Over

En kun 14-årig dreng fra New York ved navn Jamey Rodemeyer besluttede sig for at tage sit eget liv efter flere år med mobning, og før sin død skrev han en linje fra Lady Gaga-sangen "the Queen" på sin blog.

"Glem mig ikke, når jeg grædende banker på himlens dør", skrev den 14-årige dreng kun timer før, han blev fundet død. Det skriverTv 2 Gossip.

Den tragiske historie og det direkte link til superstjernen selv har nu fået Lady Gaga til at foreslå et forbud mod mobning.

"Jamey Rodemeyer, 14 år gammel, tog sit liv på grund af mobning. Mobning skal gøres ulovligt. Det er en hatecrime," skriver sangerinden på sin twitterprofil ifølgeTv 2 Gossip.

Efter Jamey Rodemeyers død har flere mennesker skrevet på hans blog, at han er bøsse og grim, og at han burde tage livet af sig selv.

Det får igen Lady Gaga til Twitter-tasterne.

"De sidste par dage har jeg brugt på at reflektere, græde og råbe. Jeg er så vred. Det er svært at føle kærlighed, når ondskab tager nogens liv," skriver hun.

Sponsoreret indhold