Hollywood22. oktober 2015

Lady Gaga planlægger "flot, stort bryllup"

Taylor Kinney vil egentlig bare nøjes med en Las Vegas-vielse, men det er langt fra godt nok for hans kommende brud, Lady Gaga
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lady_gaga_taylor_kinney.jpg

Lady Gaga gør aldrig noget halvt og selvfølgelig slet ikke, når det kommer til hendes bryllup. Derfor har hendes forlovede, Taylor Kinney, måttet se i øjnene, at drømmen om et småt og hurtigt Las Vegas-bryllup godt kan blive pakket sammen.

Om Lady Gaga kommer til at gå op ad gulvet i en kødkjole, ved vi ikke, men muigheden er der i hvert fald. Taylor Kinney fortæller nemlig, at det ligger til Lady Gagas italienske rødder at gøre brylluppet både stort og overdådigt.

- Jeg kunne godt bare tage i Little White Chapel (i Las Vegas, red.), men jeg tror ... altså, hun er italiener, og det kommer ikke til at ske, fortæller Taylor Kinney om Lady Gagas planer.

- Hun vil have et flot, stort bryllup, så jeg skal nok sige til, når vi har fundet en dato, siger stjernen i talkshowet "Meredith Vieira Show".

Lady Gaga og Taylor Kinney blev forlovet sidste februar efter fire år sammen, og Taylor indrømmer, at det er Gaga, der bestemmer over deres store dag. Parret vil dog ikke ud med for mange detaljer om deres "ja", men rygtet siger, at vielsen vil foregå i Lady Gagas gigantiske villa i Malibu til december.

- Vi har ikke sat en dato. Det er et spørgsmål om logistik lige nu. Det handler bare om timing. Hun har rigtig travlt med programmet (hitserien "American Horror Story", red.), og jeg har travlt med mit, fortæller Taylor Kinney til Meredith Vieira.

Du kan se interviewet i videoen her:

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png

Sponsoreret indhold