Hollywood 20. april 2014

Lady Gaga i smertehelvede

Lignede et egern, og lagde sig under kviven.
Lady Gaga havde ondt i tænderne og måtte opereres: Foto: All Over Press
Lady Gaga havde ondt i tænderne og måtte opereres: Foto: All Over Press

Enhver, der har haft problemer med visdomstænder, kan skrive under på, at det kan være en særdeles ubehagelig affære. Således også Lady Gaga.

Den 28-årige sangerinde har nemlig mere end almindeligt ondt af sig selv, efter hun har fået fjernet en visdomstand forud for sin turné "ArtRave: The Artpop Ball" til maj.

LÆS OGSÅ: Lady Gaga flasher missen

Faktisk føler hun sig mest af alt som et egern, skriver hun ifølge Female First på Twitter.

- Egernkinder. Visdomstand fjernet inden turné. Jeg kan ikke spise. Jeg bliver nødt til at putte nogle kødboller i en blender, lyder teksten som hun postede sammen med et billede, hvor hun ligger i sengen med et trist udtryk og omklamrer et tøjdyr.

LÆS OGSÅ: Lady Gaga helt nøgen

Forhåbentlig fortager hævelsen sig, inden den excentriske sangerinde drager på turné. Den blonde skønhed er nemlig opsat på at se knivskarp ud, når hun viser sig for sine fans.

LÆS OGSÅ: Lady Gaga kommer til Danmark

For nylig indrømmede hun, at tape er en fast del af hendes morgenrutine. Det bruger hun til at trække ansigtshuden tilbage, så hun angiveligt opnår et mere ungdommeligt udseende.

LÆS OGSÅ: Lady Gaga skal synnge fra rummet

- Når jeg tager min paryk på og taper mit ansigt, er det ligesom meditation for mig. Hver dag starter på samme måde. Det er ligesom et mantra, fortæller hun ifølge Female First og uddyber:

- Jeg vasker mit ansigt, trækker mit hår tilbage, putter en paryk på og spørger mig selv "hvordan skal jeg forme mit ansigt i dag med tapen?"

Newspaq


Sponsoreret indhold