Hollywood18. oktober 2015

Kylie Jenner "overrasket" over kirurgi-rygter

"The Kardashians"-stjernen Kylie Jenner er efter eget udsagn meget overrasket over, at folk tror, hun har fået lavet plastikkirurgi.

Kylie Jenner og hendes fine former

Det er noget af en forvandling, den nu 18-årige Kylie Jenner er gået igennem, og flere fans har givet udtryk for, at de knap nok kan genkende realitystjernen længere.

Selv har Kylie Jenner indrømmet, at hun får sprøjtet fylde i læberne, men at hun derudover er helt naturlig, og at hendes forandring simpelthen blot skyldes, at hun er blevet ældre.

Faktisk er Kylie Jenner virkelig overrasket over de mange rygter, der går om, at hun har været under kniven med både den ene og den anden kropsdel, for den slags mener hun ikke, at "momager" Kris Jenner nogensinde ville gå med til.

- Altså jeg har ikke fået noget lavet udover mine læber, men det lader det ikke til, at der er nogen, der tror på, så ... jeg er egentlig ligeglad. Men jeg er lige fyldt 18, så det overrasker mig faktisk, at folk tror, jeg har fået så mange operationer, forsvarer Kylie Jenner sig, efter en Twitter-bruger har spurgt, hvorfor hun har "mere plastik i kroppen end en Barbie-dukke".

- Min mor ville ikke engang have, at jeg fik mine læber lavet. Så hun ville aldrig i livet lade mig få lavet mine bryster eller min numse eller noget andet. Så whatever.

Kylie Jenner har også tidligere benægtet de mange rygter om, at hun har fået foretaget en brystforstørrende operation.

- Nej, folkens - jeg har ikke fået brystimplantater! Alle er helt besatte af det. Sandheden er, at idet jeg er blevet ældre, har jeg taget 15 pund på (cirka 6,8 kg, red.), og min krop har ændret sig; jeg har helt sikkert fået mere fylde.

- Jeg sværger, at der er ting, man kan gøre for at arebjde på problemområder uden overhovedet at tænke på plastikkirurgi. Countouring har ændret mit liv, siger Kylie Jenner om sin makeuprutine.

Hvor meget tror du, Kylie Jenner har ændret ved sit udseende?

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png

Sponsoreret indhold