Hollywood11. april 2017

Kylie får sit helt eget realityshow

"Life of Kylie" har endnu ikke fået en premieredato, men E! har allerede bekræftet, at den nye serie bliver på otte afsnit
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/8.19291597.jpg
 Foto: All Over

"Keeping up with the Kardashians" har allerede haft en hel del spin-offs, blandt andet "Kourtney & Kim take Miami", "Khloé & Lamar" og "Kourtney & Kim take New York", og nu får den populære realityserie så endnu en spin-off.

Denne gang er det lillesøster Kylie Jenner, der får sit eget show, der får titlen "Life of Kylie".

- De sidste par år har været en fantastisk rejse med stor support fra mine fans. Showet vil give mig en mulighed for at vise et glimt af alle de spændende ting, som jeg arbejder med, samt private øjeblikke med mine venner, fortæller Kylie Jenner i en pressemeddelelse.

Ligesom alt andet, der har med Kardashian-familien at gøre, så kommer Kylies nye TV-show til at blive vist på kanalen E!.

Og det er de selvfølgelig stolte af på kanalen.

- Kylies skønhed, forretningstalent og stilikon-status har gjort hende til en af de mest berømte og succesfulde unge kvinder på planeten. Kylie har opnået så meget i så ung en alder, og vi ved at E!'s seere bliver ellevilde, nu hvor hun er klar til at vise en del af hendes dagligdagsliv, fortæller Jeff Olde, der er vice president i E!'s programafdeling, i en pressemeddelelse.

Han har da også ret i, at Kylie er en af de mest succesfulde kvinder på jorden lige nu. Sidste år var hun den næstbedst indtjenende Kardashian kun overgået af storesøster Kim.

Hendes store succes kommer blandt andet fra hendes make-up-kollektion, hvor hun blandt andet sælger lip-kits for flere millioner om året.

Hvornår "Life of Kylie" får premiere, er der endnu ikke sat dato for.

Se flere billeder af Kylie Jenner i galleriet herunder

Kylie Jenner fylder 19 år - Hendes mest sexede looks

Sponsoreret indhold