Tom Hanks: Kvaksalvere ville udnytte min kone

Tom Hanks havde ikke meget tilovers for såkaldte \

Tom Hanks havde ikke meget tilovers for såkaldte "eksperter", der forsøgte at hjælpe hans kræftramte kone

Foto: All Over Press

Tom Hanks og hans kone, skuespilleren Rita Wilson, har haft et turbulent år, hvor hun har kæmpet med en alvorlig kræftsygdom.

Efter at have fået fjernet begge bryster, er Wilson heldigvis blevet erklæret helt rask, men der manglede ikke forslag til alternative behandlingsformer fra forskellige mirakelmagere, der håbede på at kunne tjene en skilling på parrets ulykke, fortæller Hanks.

- En ting, jeg har lagt mærke til, er, at der er mennesker, der med det samme vil forsøge at tjene penge på dig, når de finder ud af, at du har en bestemt sygdom, især når det er kræft, fortæller "Philadelphia"-stjernen ifølge Hello Magazine.

- De gør det ved at påtvinge dig produkter, hvor nogle måske har et skær af videnskab over sig, der gør dem lidt brugbare, mens andre er komplet kvaksalveri. Det er alt fra folk, der siger: "tag til en klinik i Bolivia, og de kurerer dig" eller "start på en diæt af ferskensten" eller noget andet vanvittigt, siger en harmdirrende Hanks.

Det hjælper dog at være en velbetalt Hollywood-stjerne, når helbredet svigter, for Hanks og konen havde råd til at se bort fra de noget specielle mirakelkure.

- Vi er heldige, fordi vi har råd til at betale den bedste behandling, der er. Vi vidste, at det var en velsignelse fra starten af, men da det skete, var det eneste jeg kunne gøre at bøje mig for min kones mod, fortæller den taknemmelige skuespiller, der ser frem til at fejre juletiden uden at have sygdommen hængende over hovedet.

Tom Hanks er i øjeblikket aktuel i filmen "Spionernes bro", hvor han har fået stor ros for sin rolle.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close