Hollywood23. januar 2014

Kristen Stewart: Ingen gode ville have hende

Se, hvorfor Twilight-stjernen har holdt fri et år
Kristen Stewart vælter ikke ligefrem i fantastiske tilbud
Kristen Stewart vælter ikke ligefrem i fantastiske tilbud
 Foto: All OverHvis du undrer dig over, at du ikke så noget nyt fra den amerikanske skuespillerinde Kristen Stewart i 2013, så er der en god forklaring.

I et nyt interview med MTV News afslører den 23-årige stjerne nemlig, at der blot ikke var nogle interessante roller i horisonten.

- Jeg havde længe gået og overvejet at tage fri i en periode, men det her var ikke planlagt. Jeg er en total "workaholic", og hvis der er noget derude, som jeg føler, er det værd, så arbejder jeg gennem julen. Det er lige meget. Det var simpelthen fordi, jeg ikke fandt noget, som jeg var oppe at køre over, forklarer Stewart.

Se Kristen Stewart som fræk soldat

Det er ikke første gang, at den unge skuespillerinde trækker stikket i et års tid. Sidst, det skete, var i 2006, og det er ifølge Kristen Stewart en vigtig del af hendes karriere.

- Det er vigtigt for mig at fylde brønden. Som skuespiller er det eneste, du vil, at give så meget, du kan, og det er helt åbenlyst, at det kræver noget erfaring at trække på. Ikke dermed sagt, at man ikke optjener erfaring, mens man laver film. Det er rart at spænde af og lade op. Det er virkelig en nødvendig del af det at være skuespiller, siger Stewart.

Skuespilleren er dog allerede tilbage på lærredet igen med filmen "Camp X-Ray", der havde premiere den 17. januar på den amerikanske filmfestival "Sundance Film Festival".

Se hvilken anden amerikaner, der dropper filmprojekt

Sponsoreret indhold