Hollywood30. november 2014

Kristen Stewart føler sig ensom

Det er ikke altid nemt at være verdensberømt skuespiller
Selv verdensberømte skuespillere kan blive ensomme
Selv verdensberømte skuespillere kan blive ensomme
 Foto: AOPMange ville nok mene, at hun lever et drømmeliv.

Men for Kristen Stewart er jetset-livet som verdensberømt skuespillerinde ikke altid lige nemt. Hun føler sig nemlig tit ensom og alene i verden.

LÆS OGSÅ: Kristen Stewart kan ikke styre sine følelser

Det skriver magasinet Loaded.

- Skuespilleres liv er meget isoleret. Det er lidt, som om folk ikke føler, at de har tilladelse til at tale til os. Så hvis du er en stor stjerne eller en kendt person, kan det godt blive meget ensomt, siger "Twilight"-stjernen.

Selv om kendisserne bliver skrevet om i de kulørte blade og har masser af penge på kontoen, mener Stewart ikke, at de nødvendigvis er lykkelige.

LÆS OGSÅ: Kristen Stewart tager en pause

- Alt handler om at tilfredsstille andre. Og derfor bliver vi aldrig selv rigtig lykkelige. Når det eneste, man tænker på, er, hvad andre tænker, bliver man enormt ensom, mener den unge skuespillerinde.

Og for at komme denne ensomhed til livs har den 24-årige amerikaner set nogle af sine Hollywood-kolleger tage nogle lidt alternative løsninger i brug.

- Jeg har set folk, som har hyret en ven. Egentlig hyrer de en assistent, men pludselig går de fra at være en ansat til at være en ven eller en person, som de er seksuelt tiltrukket af, fortæller Stewart.

Selv gør hun brug af andre metoder for at få mening i sit liv. I oktober fortalte hun således USA Today, at hun holder en pause fra at spille skuespil på ubestemt tid.

Sponsoreret indhold