Kristen Stewart endelig kommet over utroskab

Foto: All Over Press

Foto: All Over Press

All Over Press

Tilbage i 2012 dukkede billeder op af skuespillerinden Kristen Stewart i kærlige omfavnelser og hede kys med filminstruktøren Rupert Sanders, som hun mødte under indspilningerne til filmen "Snow White and the Huntsman".

Kristen Stewart var på daværende tidspunkt i et meget hypet forhold med sin "Twilight"-medspiller Robert Pattinson, mens Sanders var gift og havde to børn med modellen Liberty Ross.

Stewart og Sanders måtte efterfølgende sende en offentligt undskyldning ud, hvor de beklagede deres sidespring og utroskab over for deres respektive partnere.

Efterfølgende tilgav Robert Pattinson sin utro kæreste, men efter yderligere to år brød Twilight-vampyren alligevel med Kristen Stewart.

- Jeg er virkelig stolt over, at jeg har været i stand til at bevæge mig fremad og ikke falde ned i et mentalt krater. Det er en helt ny ting for mig, siger den 25-årige skuespillerinde i den kommende august-udgave af modemagasinet Marie Claire.

Stewart fik sit gennembrud i de populære vampyr-film "Twilight", og indspilningerne af de romantiske teenagedramaer udmattede den dengang unge stjerne.

- Perioden, fra jeg var 15 år, til jeg blev 20, var virkelig intens. Jeg var konstant bekymret og en kontrolfreak. Jeg anede ikke, hvordan mit liv ville arte sig, så jeg gjorde mig selv så syg og hæmmet på en måde, som var virkeligt invaliderende, forklarer Stewart.

- Mine start 20'ere var en virkelig traumatisk periode i mit liv, og det kickstartede noget i mig, som gjorde mig mere vild. Jeg satte hele mit indre univers i brand og så det hele brænde ned, siger skuespillerinden, som endelig har fået mere ro efter sine turbulente år både arbejdsmæssigt og privat.

- Alder har gjort mig klogere og roligere, og det er dæleme fantastisk, understreger skuespilleren.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close