Hollywood11. januar 2015

Kravitz snupper attraktivt job

Rockmusikeren skal optræde i pausen under Super Bowl
Lenny Kravitz skal optræde i pausen under Super Bowl.
Lenny Kravitz skal optræde i pausen under Super Bowl.
 Foto: All Over PressThe Rolling Stones, Prince og Bruce Springsteen har stået der, og nu kommer rockmusikeren Lenny Kravitz også til at få en af verdens største musikalske toptjanser.

LÆS OGSÅ: - Kvinder skal have mere magt

Tidligere blev det offentliggjort, at sangerinden Katy Perry skal optræde ved halvlegsshowet i Super Bowl-finalen foran bandet Coldplay og sangveninden Rihanna. Men hun skal altså ikke stå solo på scenen. "Fireworks"-sangerinden får nemlig selskab af Kravitz, der blandt andet står bag klassikeren "Fly Away."

Det offentliggjorde NFL, som er den amerikansk fodboldliga, på deres officielle Twitter-konto lørdag.

- Hvem optræder sammen med Katy Perry ved Super Bowl halvlegsshowet? Mr. Lenny Kravitz. 1. februar kan ikke komme hurtigt nok, lyder det i offentliggørelsen.

LÆS OGSÅ: - Kvinder skal have selvtillid

Sammen skal de to underholde ved et af de mest sete musikalske shows, når finalen i amerikansk fodbold afvikles den 1. februar i den amerikanske by Phoenix i staten Arizona.

Den 30-årige sangerinde udtrykker sin begejstring over at skulle optræde med den 50-årige rockveteran.

- Han har så meget stil, og han er den sejeste. Han er kongen af cool, og han vil gøre mig så meget mere sej, siger Perry til tv-kanalen NBC.

Halvlegsshowet er kendt for at munde ud i en musikalsk magtdemonstration, og da sangerinden Beyoncé fik det ærefulde hverv i 2013, fyrede hun så meget visuelt krudt af med sit hårdtslående sceneshow, at strømmen røg.

Se hendes imponerende optræden her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold