Hollywood 22. januar 2018

Kræftramt skuespiller kunne ikke modtage pris

Skuespiller Julia Louis-Dreyfus kunne ikke være til stede for at modtage historisk pris
Foto: All Over Press
  Skuespiller Julia Louis-Dreyfus blev historisk natten til mandag, da der blev uddelt SAG Awards, som er skuespillernes fagforenings årlige pris.   Og Julia Louis-Dreyfus der spiller en af hovedrollerne i komedieserien 'Veep' fra HBO vandt en pris som bedste kvindelige skuespiller i en komedieserie.   Og da det var hendes 9. SAG-pris, blev hun den skuespiller nogensinde - både blandt mænd og kvinder - der har vundet flest SAG-priser.   Men desværre kunne den tidligere Seinfeld-stjerne ikke selv være til stede i salen for at modtage sin pris.   Julia Louis-Dreyfus fortalte sidste år, at hun er ramt af brystkræft, og sygdommen forhindrede hende i selv at møde op for at hente prisen.   Hun sendte et tweet som tak.   - Jeg ville ønske, jeg kunne have deltaget i SAG Awards i aften, men jeg må indrømme, at det også er sjovt at se i pyjamas. Jeg er meget beæret over at vinde. 'Jeg savner at sidde sammen med jer allesammen ved bordet, hvordan var kyllingen?', spørger hun resten af holdet bag 'Veep'.  
  Julia Louis-Dreyfus har vundet fem SAG Awards for 'Seinfeld' og fire for 'Veep'.   Hun blev diagnosticeret med brystkræft i september 2017 og har løbende opdateret sine fans omkring sygdomsforløbet.   Hun afsluttede for ganske nylig den kemoterapi, der er en del af kræftbehandlingen.   Det nordiske islæt ved uddelingen udgjordes af svenske Alexander Skarsgård, der bliver ved med at vinde priser for sin rolle i successerien 'Big little lies'.   Han vandt en pris som bedste mandlige skuespiller i en miniserie, hvor han spiller rollen som hustrumishandleren Perry Wright.  

Både Alexander Skarsgård og Nicole Kidman vandt en SAG Award for deres roller i 'Big little lies'. (Foto: All Over Press)

  41-årige Alexander Skarsgård, vandt for nylig en Golden Globe for rollen, og sidste år indkasserede han også en Emmy for samme rolle.

 

Sponsoreret indhold