Hollywood22. juni 2016

Hvad sker der nu? Kourtney søger råd hos hipster-præst

Har Kourtney problemer - eller går dert forrygende?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kk_0.jpg
 Foto: All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: Hvad sker der nu?

Bedst som man troede at Kourtney, 36, og Scott, 33, var på rette spor, tager sagen en ny udvikling. Således kan flere amerikanske medier tirsdag fortælle, at Kourtney Kardashian har taget kontakt til den amerikanske pastor, Rich Wilkerson, 32.

Den Miami-baserede præst er ikke hvilken som helst tørvetriller - det har blandt andet ham, der giftede Kim og Kanye i Italien, og så er han kedt som spirituel rådgiver for blandt andet Justin Bieber og resten af Kardashian-klanen. I aftes spiste han middag med Koutney på Nobu i Malibu, Californien.

Det kan betyde to ting at Kourtney pludselig vil have rådgvining: At forholdet til Scott vakler og hun søger Herrens råd - eller at det måske lige frem går så godt mellem dem, at de overvejer, om de rent faktisk skal tage det helt store skridt: At blive gift.

Det har altid et stort problem, at Scott og Kourtney ikke har værert gift. Specielt for Kris Jenner der trods alt er ret konservativ - i hvert fald når det kommer til religion. I starten af nullerne førte det til en regulær krise mellem mor og datter - og siden har Kris' forholdt sig ret détente til det manglende ægteskab.

Det har altid været meget klart, at hun synes, at Scott og Kourtney skulle have været gift allerede før den førstefødte, Mason kom til verden i 2010.

Nu er der kommet to børn mere - og Scott har stadig aldrig friet.

null
https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner.jpg

Sponsoreret indhold