Hollywood19. april 2016

Kourtney Kardashians skøre smørkur

Kourtney Kardashian afslører, at hun spiser smør for at holde sig slank.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.5367979hl.jpg
 Foto: AOP

Smør lyder ikke umiddelbart som noget, man taber sig af, men det er det, hvis man spørger realitystjernen Kourtney Kardashian, 37.

Hun er mor til tre små børn, men det er ikke til at se – især hvis man kaster et blik på hendes Instagram-profil, hvor hun gladelig viser sin trimmede krop frem.

På sin blog har hun nu afsløret tricket til at holde vægten nede: Hver dag spiser hun en teskefuld ghee, som er klaret smør, der typisk bruges i indisk madlavning.

– En teske om dagen er godt for kroppen, afslører den ældste Kardashiansøster og tilføjer, at de gyldne dråber booster vægttab, styrker immunsystemet, fugter huden, gør hårpragten tykkere og nærer nervesystemet.

Kardashian-søsteren forklarer, at man sagtens kan erstatte normalt smør med ghee på f.eks. brød.

– Jeg holder mig til at spise det med en eller anden form for kulhydrat som en kiks. Du kan bruge ghee, når du laver havregrød, wokmad, supper, retter med quinoa, ris og linser, fortæller moderen til tre om sit slanketip.

Se mere om de kendtes bizarre slankekure:

Hent vores app 'Mit SE og HØR' og scan bladet med din smartphone og få adgang til mange flere fede videoer. Hent app'en her - den fås både til iPhone og Android.

Sponsoreret indhold