Hollywood4. december 2014

Kom til Nickelback-koncert med SE og HØR

Sidst var der udsolgt - Køb billetter i forsalg med SE og HØR
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/a120f985de2c4a4d86d91a09b3b176a9.jpgI forlængelse af udgivelsen af deres ottende studiealbum "No Fixed Address", tager det multi-platin sælgende rockband Nickelback, på en massiv turné i 2015.

"No Fixed Address"-turnéen er Nickelbacks tiende verdensturné, hvor bandet til efteråret besøger ikke mindre end 31 byer i Europa. Bandet starter i Helsinki 30. september, og kulminerer med et rockbrag på Wembley, SSE Arena den 25. november, og midtvejs kommer de populære canadier til Jyske Bank Boxen i Herning for første gang.

Det sker mandag den 5. oktober 2015.

I Danmark var efterspørgslen på Nickelback billetter til den udsolgte koncert i Falkoner Salen i september 2012, på mere end dobbelt så mange billetter end kapaciteten. Sidste år i november kunne de danske fans derfor opleve dem i et pakket Forum.

I Jyske Bank Boxen bliver det til et genhør med nogle af deres massive hits, så som: How You Remind Me, Photograph, Burn It To The Ground og Rockstar samt nyere numre, der har toppet hitlisterne When We Stand Together, Bottoms Up, Lullaby og Trying Not To Love You, og ikke mindst nyt materiale fra "No Fixed Address" albummet der udkom 17. november.

Sammen med SE og HØR har du nu chancen for at sikre dig billetter til denne store koncertoplevelse.

Det ordinære billetsalg begynder mandag den 8. december.

Men som medlem af Mit SE og HØR har du fra fredag den 5. december klokken 10.00 og et døgn frem mulighed for at købe de attraktive billetter i forsalg.

Du kan købe billetterne i forsalg her.

SE og HØR ønsker dig god fornøjelse med koncerten i Jyske Bank Boxen.

Sponsoreret indhold