Hollywood 15. august 2016

Kom ind i millionvillaen hvor Kylie Jenner holdt fødselsdag

Når man er realitystjerne og businesswoman med bankbogen i orden, så kan man holde noget af en fødselsdag for sig selv
Foto: All Over Press

Intet mindre end 23 soveværelser, 15 badeværelser, et hav af swimmingpools og direkte adgang til Caribiens krystalklare vand, var det der skulle til, for at Kylie Jenner kunne holde sin 19 års fødselsdag.

De tre store villaer, som hun havde lejet i Turks & Caicos, er til leje via hjemmesiden AirBNB. Og villaen har en værdi af intet mindre end 325 millioner kroner. 

Og prisen for en enkelt nats overnatning er 68.000 kroner. Et lille greb i lommen for Kylie, der allerede nu menes at være mere end 10 millioner dollars værd. 

For den pris får man så også adgang til et stort fitnesscenter, tennisbane, basketbane, sauna, dampbad og massagerum. 

Villaerne har selvfølgelig også alt hvad hjertet begærer, når det kommer til at holde fest. Der er nemlig flere barområder, hvor man lige kan blande sig en cocktail. 

Skulle man dagen efter en vild fest have brug for afslapning, så er der heldigvis også en biograf, hvor en popcornmaskine står klar til at forsyne dig med varme, saltede popcorn. 

Til sammen er de tre villaer mere end 3300 kvadratmeter store, men det skal man ikke være bange for, der følger nemlig rengøringsservice med, så man ikke selv skal tænke på det.

Derudover er der butlerservice og mulighed for at blive hentet i en kæmpe Hummer-bil i lufthavnen. 

Du kan se alle billederne fra millionvillaerne i galleriet herunder

Millionvillaen hvor Kylie Jenner holdt sin 19 års fødselsdag

Sponsoreret indhold