Hollywood12. december 2013

Kokainsniffende kendis-kok nægter Oprah-rygte

Nigella Lawson har ikke et behov for at tale ud til talkshow-dronningen
https://imgix.seoghoer.dk/media/3316dc1d19d04cd9838bb766fa45fa2a.jpg
 Foto: All OverKendis-kokken Nigella Lawson har skabt overskrifter i medierne, hvor hun har været genstand for stor opmærksomhed, siden en fotograf fangede et billede af hende og ægtemanden Charles Saatchi, der tog kvælertag på hende.

Det blev nemlig startskuddet til en lynskilsmisse, og lige nu er hun i retten, hvor hendes tidligere assistenter er tiltalt for fusk med hendes økonomiske midler.

I dag er Nigellas eksmand kæretse med Trinny

Undervejs er det kommet frem, at Nigella Lawson flere gange har taget kokain, og det har i den grad påvirket hendes rygte. Men det har hun, ifølge en medarbejder, ikke tænkt sig at rette op på ved at tage imod talkshow-værten Oprah Winfreys tilbud om at fortælle sin side af historien på tv.

I retten onsdag lød det ellers fra assistenternes forsvarer, Karina Arden, at Nigella Lawson havde sagt ja til en eksklusiv aftale med Oprah Winfrey, der skulle interviewe hende i januar, men det benægter Anzelle Wasserman, der arbejder for kokken.

- Det er ikke korrekt, siger hun.

Talkshowdronningen Oprah Winfrey er ellers kendt for at agere skriftestol for kendisser. Det var her, sangerinden Whitney Houston i sin tid bekendte sit stofmisbrug, og her, tv-værtinden Ellen DeGeneres offentligt fortalte, at hun er lesbisk.

Sponsoreret indhold