Knust Adele aflyser Wembley-koncerter

Adele har skrevet en lang beklagelse til sine fans.

Adele har skrevet en lang beklagelse til sine fans.

Foto: All Over Press

 
Sangerinden Adele er knust, efter at superstjernen må aflyse de to sidste koncerter på sin verdensturné.
 
Det skyldes, at hun har pådraget sig skader på stemmebåndene.
 
 
Dermed kommer hun ikke til at optræde ved de ellers udsolgte koncerter i weekenden på Wembley Stadium, hvor hun skulle slutte på hjemmebane efter at have præsenteret sin musik for den ganske verden.
 
 
På Twitter har Adele lagt et brev ud til sine følgere og fans, hvor hun på det dybeste beklager, at de to sidste koncerter må aflyses.
 
- At sige, at jeg er sønderknust er en komplet underdrivelse. Jeg kører allerede på pumperne og min stemme er overbelastet. Jeg har overvejet at prøve at stille op til koncerten lørdag, men det er meget usandsynligt, at jeg ville kunne gennemføre, og jeg ville ikke kunne bære at falde fuldstændig sammen og ikke kunne synge foran alle jer og svigte jer ved at forlade scenen, skriver Adele, der af en læge er blevet diagnosticeret med skader på stemmebåndene.
 
 
Adele har været verden rundt med sit album '25' fra 2015 og havde planlagt at spille 123 koncerter.
 
Turnéen skulle afsluttes med fire koncerter på Wembley.
 
 
De første to kom hun igennem.
 
Hun måtte kæmpe meget med den overbelastede stemme, men kaldte selv de to koncerter for 'de største og bedste shows i mit liv', men nu må hun efter lægens ordrer give op og undlade at spille de to sidste Wembley-koncerter.
 
- Jeg har ændret mit liv på mange måder for at komme igennem denne lange turné, der begyndte i begyndelsen af 2016. Ikke at kunne gennemføre er vireklig noget jeg har skullet kæmpe for at komme overens med, skriver Adele.
 
Hun blev i 2011 opereret for problemer med stemmen.
 
Hvis ikke hun kan spille de to sidste koncerter på et senere tidspunkt, får folk deres penge tilbage.
 
Aflysningerne kommer blot dage efter, at Adele har antydet, at hun efter turnéen med '25' måske aldrig tager på koncertturné igen.
 
Se Adeles tweet om aflysningen:
 
Se galleri med Adele og sønnen Angelo:

Adele med sønnen Angelo

 
 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close