Hollywood5. oktober 2014

Klinikassistent: Sheen truede tandlæge med kniv

Klinikassistent fyret for falske beskyldninger mod Charlie Sheen
Charlie Sheen - her sammen med kæresten Brett Rossi - har angiveligt ikke forløbet sig i den aktuelle situation, og klinikassistenten er blevet fyret.
Charlie Sheen - her sammen med kæresten Brett Rossi - har angiveligt ikke forløbet sig i den aktuelle situation, og klinikassistenten er blevet fyret.
 Foto: All Over Press

Den kontroversielle skuespiller Charlie Sheens er igen kommet i spotlyset af lidt uheldige årsager.LÆS OGSÅ: Sheen raser mod den danske flådeMen ifølge den 49-årige Sheen har han altså ikke truet sin tandlæge med en kniv, fordi han var på stoffer. Det skriver TMZ.com.LÆS OGSÅ: Klar til baby med pornoskuespillerHistorien kom frem, da tandlægens assistent fortalte det til pressen, men hun er nu blevet fyret for at bryde sin tavshedspligt.- Måske skulle du have taget det crack, som du beskyldte mig for at være på, og solgt det. Nu er du jo en arbejdsløs taber og en forræder, så du får brug for pengene, siger den tidligere "Two and a Half Men"-stjerne om tandlægens assistent.LÆS OGSÅ: Sheen dropper børnebidragIfølge Sheens talsmand Jeff Ballard var tandlægebesøget noget mere fredeligt, end assistenten fik det til at lyde.- Charlie var ved tandlægen, og han kan ikke rigtig tåle lattergas, og det fik han altså af tandlægen. Men der var ingen kniv involveret, og der var heller ikke nogen ulovlige stoffer indblandet i seancen, siger han.LÆS OGSÅ: - Tag mig tilbage!Der var ingen, som kom til skade under det omstridte tandlægebesøg.

Sponsoreret indhold