Hollywood 25. juni 2009

Kirstie Alley: Brød sammen, da hun så sig i spejlet

Skuespilleren med yoyo-vægten sætter frådende tænderne i fastfood og nu vejer hun mere end 113 kilo - og det kan hun slet ikke holde ud

Det gik ellers så godt for 58-årige Kirstie Alley, da hun for små 3 år siden gik ind i kampen mod kiloene og tabte forbavsende 34 kilo.

Kuren kunne hun takke slankeserien Jenny Craig for. Hun var nemlig talsperson for slankemetoden og holdt det store vægttab flot lige indtil, det altså gik galt.

Nogenlunde samtidig med, at samarbejdet med Jenny Craig-folkene stoppede, begyndte kiloene lige så stille at snige sig på igen.

Det er de blevet ved med lige siden, og nu er den tidligere "Sams Bar"-stjerne nået langt op over sin tidligere kampvægt. Det er dog ikke noget der ligefrem hujer den velvoksne skuespiller.

Jeg er fed

- Jeg er fed og ser ikke godt ud, skulle skuespilleren have råbt, da hun kunne konstatere, at nålen på vægten nu er oppe over 113 kilo.

- Kirstie brød sammen! Hun græd over sin manglende viljestyrke og er frustreret over, at hun ikke kan sige nej til den mad, der gør hende til en sværvægter, siger en ven af den velpolstrede stjerne til National Enquirer.

Vild med kinesisk take-away

De mange ekstra kilo på sidebenene skyldes fortrinsvis Kirstie Alleys umættelige appetit på junkfood.

Her er kinesisk den helt store synder. En kilde fortæller, at skuespilleren har en svaghed for det mest fedende kinesiske mad, som hun køber på en lokal restaurant.

For at camouflere sine ædeflip, bærer hun de usunde sager hjem i poser, så andre ikke kan se, hvad hun skal hjem og smovse.

Nægter at have taget på

Selv om billederne - og kiloene - taler deres tydelige sprog, benægter Kirstie Alley udadtil, at den er helt gal med vægten. Hendes talsmand har tilmed afvist, at hun skulle have taget på.

Men på trods af, at Kirstie Alley og hendes repræsentant er enige om, at skuespilleren ikke har et problem, så er den voksende stjernes familie oprigtig bekymrede for hende.

- Hvis hun ikke får overspisningen under kontrol, vil hun få alvorlige helbredsmæssige problemer, advarer en kilde i National Enquirer.

Sponsoreret indhold